Κυριακή, 20/09/2020
Αθήνα
-32° C

Βραβεία TIPA για την Olympus με τις Ε-5 και ΧΖ-1


Μεγάλη τιμητική διάκριση για την Olympus σήμερα που επιβραβεύει και πιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων της η ανακήρυξη δύο μηχανών της ως τα καλύτερα προϊόντα του έτους από τον οργανισμό TIPA (Technical Image Press Association). Πιο συγκεκριμένα η Olympus με τη νέα ναυαρχίδα της Ε-5 κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων της πλειονότητας των ανεξάρτητων μελών που απαρτίζουν τον εν λόγω οργανισμό, ψηφίζοντάς την ως την καλύτερη επαγγελματική μηχανή για το 2011 (Best D-SLR Expert). Τα μέλη της επιτροπής στήριξαν την απόφασή τους αυτή με τo ακόλουθο δελτίο τύπου:

"Για μία λογική τιμή, η Olympus E-5 παρέχει πλεονεκτήματα που ανταγωνίζονται αυτών που μπορεί κάποιος να βρει σε ορισμένες επαγγελματικές SLR: Πλήρης προστασία από τον καιρό, πλήρες σετ λειτουργιών, εξαίσια απόκριση, 100% κάλυψη κάδρου, καλόν έλεγχο θορύβο, διπλή υποδοχή καρτών (CF/SD), ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας, όλα αυτά σε ένα θωρακισμένο σώμα από κράμα μαγνησίου. Προσθέστε σ' αυτά και το σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης της Olympus, το οποίο έχει αποδειχθεί να είναι από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στην αγορά. Ο Live MOS αισθητήρας 12.3 Megapixel σε συνδυασμό με τη μηχανή 'TruePic V+' παράγει φωτογραφίες που συναγωνίζονται αυτές των ανταγωνιστών με σαφώς μεγαλύτερο αριθμό pixels".

Τα ευχάριστα νέα για την Olympus δε σταματούν εδώ, μιας και η νέα compact XZ-1 με το εντυπωσιακό σετ προδιαγραφών που διαθέτει κατάφερε και αυτή να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των μελών του TIPA, κερδίζοντας τον τίτλο της καλύτερης compact για απαιτητικούς χρήστες (Best Expert Compact Camera). Ελπίζουμε οι διακρίσεις αυτές να δώσουν νέα ώθηση στις πωλήσεις της Olympus και τη χαμένη αυτοπεποιήθησή της πίσω ώστε να εξακολουθήσει να σχεδιάζει εντυπωσιακά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον TIPA, επισκεφτείτε το επίσημο website του οργανισμού στη διεύθυνση: http://www.tipa.com/english/XXI_tipa_awards_2011.php


E-5Olympus XZ-1