Τετάρτη, 05/08/2020
Αθήνα
-32° C

Bραβείο TIPA για την Olympus και την Ε-620


Η Olympus ανακοίνωσε με χαρά πως της απονεμήθηκε το βραβείο κύρους TIPA (Technical Image Press Association) με τίτλο Best D-SLR Entry Level Camera Award (καλύτερης εισαγωγικής dSLR φωτογραφικής μηχανής) για το 2009 με την νέα Olympus E-620. Ο οργανισμός TIPA αποτελείται από μέλη που εργάζονται σε 29 ανεξάρτητους εκδοτικούς οίκους από 13 χώρες ανά τον κόσμο. Εμφανώς εντυπωσιασμένοι από την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα της νέας μηχανής, η κριτική επιτροπή του TIPA είχε τα εξής να αναφέρει για την Olympus E-620 - την μικρότερη και ελαφρύτερη δημιουργική ψηφιακή SLR παγκοσμίως με ένσωματωμένη υποστήριξη σταθεροποίησης εικόνας:

E-620

"Αυτή η πανάλαφρη D-SLR μηχανή 4/3 προσφέρει πληθώρα τεχνολογιών οι οποίες είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσουν όλους τους νεοεισερχόμενους στις μηχανές dSLR φωτογράφους". Για την επιλογή της Olympus E-620 ως την καλύτερη εισαγωγική dSLR φωτογραφική μηχανή για το 2009, η κριτική επιτροπή επίσης επισήμανε ότι "εκτός από την ευαισθησία 3200 ISO και τον Live MOS 12,3 MP αισθητήρα της, οι εξίσου ευπρόσδεκτες λειτουργίες της είναι το σύστημα αυτόματης εστίασης 7 σημείων, τα διάφορα παρεχόμενα καλλιτεχνικά φίλτρα και φυσικά η περιστρεφόμενη οθόνη LCD η οποία επιτρέπει τη χρήση του συστήματος ζωντανής απεικόνισης (Live View) από όλες σχεδόν τις γωνίες".

Η νέα αυτή βραβευμένη μηχανή Ε-620 αποτελεί μία ακόμη επιτυχία της Olympus προς την κατεύθυνση του να δώσει προχωρημένες τεχνολογίες ψηφιακής φωτογραφίας στα χέρια όλων των επίδοξων φωτογράφων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον TIPA, επισκεφτείτε το επίσημο website του οργανισμού στη διεύθυνση: http://www.tipa.com/english/index.php