Τετάρτη, 05/08/2020
Αθήνα
-32° C

Ενημερώσεις firmware για 3 φακούς SWD


Η Olympus ανακοίνωσε σήμερα (21-09-2010) την έκδοση νέου firmware που βελτιώνει την επίδοση αυτόματης εστίασης (AF) των τριών φακών Zuiko με τεχνολογία SWD, επιτρέποντάς τους να εστιάζουν ταχύτερα σε σώματα Olympus 4/3. Οι ενημερώσεις είναι οι εξής:

  • Έκδοση firmware 1.2 για τον φακό Zuiko Digital ED 12-60mm f2.8-4.0 SWD που βελτιώνει την επίδοσή του με την E-5
  • Έκδοση firmware 1.1 για τον φακό Zuiko Digital ED 50-200mm f2.8-3.5 SWD που βελτιώνει τις επιδόσεις του με όλες τις μηχανές 4/3
  • Έκδοση firmware 1.1 για τον Zuiko Digital ED 14-35mm f2 SWD που βελτιώνει τις επιδόσεις του με όλες τις μηχανές 4/3

Οι κάτοχοι των παραπάνω φακών μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις αυτές εκτελώντας το λογισμικό της Olympus σε έναν υπολογιστή που έχει σύνδεση στο διαδίκτυο και να συνδέσουν τη μηχανή τους σε αυτόν με το καλώδιο USB. Επιλέγοντας τη λειτουργία Update από το μενού Camera, ο χρήστης θα ενημερωθεί για τις νέες εκδόσεις firmware, τις οποίες πλέον μπορεί να επιλέξει για να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης θα πρέπει να είστε σίγουροι πως η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη.

Η δυνατότητα αναβάθμισης του firmware των διαφόρων κομματιών εξοπλισμού E-System - σωμάτων, φακών, συστημάτων flash κλπ - είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του αμιγώς ψηφιακού στάνταρντ. Οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες μέσω του λογισμικού Olympus Master, Olympus Studio και του αυτόνομου οδηγού ενημέρωσης (firmware updater).