Κυριακή, 20/09/2020
Αθήνα
-32° C

Λανσάρισμα του mirrorless.gr!!!


Λανσάρισμα mirrorless.gr

Έχοντας δώσει τέλος στην ανάπτυξη του συστήματος 4/3 η Olympus με το λανσάρισμα της OM-D E-M1 και ολοκληρώνοντας τη μετάβαση στα Micro Four Thirds, το παρόν site έκλεισε τον κύκλο ζωής του. Η ζωή άλλωστε είναι έτσι, ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο των φωτογραφικών συστημάτων χωρίς καθρέπτη, δημιουργήθηκε ένα νέο site το οποίο ασχολείται με τα συστήματα αυτά.

Από σήμερα λοιπόν, οι χρήστες φωτογραφικών συστημάτων εναλλάξιμων φακών χωρίς καθρέπτη (mirrorless) καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα τέτοιο, έχουν το δικό τους αμιγώς ελληνικό site.

Το mirrorless.gr είναι μία νέα διαδικτυακή πύλη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με βασικό σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών του επάνω σε τεχνολογικά θέματα, νέες κυκλοφορίες και κριτικές που αφορούν σε εξοπλισμό της νέας γενιάς φωτογραφικών συστημάτων.

Στις σελίδες του βρίσκονται καταγεγραμμένα σχεδόν όλα τα διαθέσιμα συστήματα MILC από όλους τους κατασκευαστές, τα οποία θα εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα προϊόντα.

Οι επισκέπτες του μπορούν να πλοηγηθούν στον ιστότοπο και να ενημερωθούν για τα σώματα και τους φακούς των mirrorless συστημάτων, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να τα βαθμολογήσουν σε μία κλίμακα από μισό έως 5 αστέρια.

Έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης βάσης γνώσης που θα βασίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως στις εμπειρίες των χρηστών με τα συστήματα αυτά, σας καλούμε να εγγραφείτε στο site και να λάβετε ενεργά μέρος στον εμπλουτισμό του υποβάλλοντας βαθμολογίες και συμμετέχοντας σε συζητήσεις που θα λαμβάνουν χώρα στις σελίδες του forum.

Η επίτευξη της επιθυμίας και του στόχου μας να δημιουργήσουμε ένα site που θα ανήκει κυριολεκτικά στους χρήστες του εξαρτάται από τη δική σας συνεισφορά. Αρχικά αυτή θα γίνεται μέσω της ανταλλαγής απόψεων στο forum, ενώ στην πορεία οι εγγεγραμμένοι χρήστες που θα έχουν το χρόνο τη διάθεση και την επιθυμία θα αναλάβουν πιο ενεργούς ρόλους ως συντάκτες άρθρων και συντονιστές των δημοσίων συζητήσεων.

Ευχόμαστε το νέο site με την ενδιαφέρουσα αυτή θεματολογία να αποκτήσει αρκετούς φίλους και να επληρώσει τους στόχους του.

Το αγαπημένο μας fourthirds.gr θα παραμείνει φυσικά online για συναισθηματικούς λόγους. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για τη συνεισφορά τους στον εμπλουτισμό του περιεχομένου του.


Η συντακτική ομάδα του fourthirds.gr